INTEZIVNI KURSEVI

Želite sto pre da savladate jezik koji Vam se dopada? U potrazi ste za poslom i hitno Vam je potrebno usavršavanje?

Akademija SVEA nudi intenzivne kurseve ENGLESKOG, NEMAČKOG I ITALIJANSKOG JEZIKA za sve one koji za 4 nedelje ubrzanog i ozbiljnog rada mogu da nauče ono za sta bi Vam na standardnom kursu trebalo 12 nedelja! intenzivni kursevi sjajan su izbor za sve polaznike koji žele da za što kraće vreme savladaju osnove ENGLESKOG, NEMAČKOG ILI ITALIJANSKOG JEZIKA ili da obnove davno stečeno znanje.

Intenzivni kursevi engleskog jezika obuhvataju četiri ključne jezičke kompetencije: konverzaciju, slušanje, razumevanje i pisanje i omogućavaju kandidatima da brzo i efektivno usavrše postojeća znanja. U samoj nastavi koristi se posebna metodologija koja je namenjena brzom savladavanju sadržaja, i potpuno je drugačija od one predviđene za opšte kurseve koji imaju slabiju nedeljnu dinamiku nastave. Za razliku od opštih kurseva, intenzivni kursevi omogućavaju polaznicima da se fokusiraju na onu jezičku veštinu koja im je najpotrebnija. Sposobnosti koje se na ovaj način stiču i razvijaju, u mnogome pomažu bogaćenju komunikacijskih sposobnosti na engleskom jeziku. Gornja uzrasna granica za ovu vrstu kurseva ne postoji. Svako ko je motivisan da radi na sebi, može ih pohađati, bilo da su mu motivi želja da se pripremi za odlazak u inostranstvo, ili želi aktivno da koristi engleski jezik u radu i slično.

Bez obzira na to da li ste početnik,ekspert,da li jezik učite iz ljubavi ili zarad posla i stručnog usavršavanja, pozitivan stav i želja za uspehom su neophodni! PRIDRUŽITE NAM SE, A ZA SVE OSTALO ĆEMO SE POBRINUTI MI!

Akademija SVEA organizuje besplatno testiranje radi preciznog utvrđivanja prethodnog znanja polaznika.

Opšte informacije o kursu:

Trajanje kursa: 4 nedelje

Tempo rada: 3 x 75 min. nedeljno

Raspored se pravi naknadno, po formiranju grupe, postoji mogućnost dogovora o terminima i tokom vikenda, kako bi se svi polaznici bez problema uklopili i izbegli propuštanje nastave

Radi se u malim, mentorskim grupama polaznika, od 6 do 8 đaka u grupi

Cena kursa obuhvata:

Polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predhodnog nivoa znanja

Obavezan i dodatni nastavni materijal sačinjen iz najraznovrsnijih knjiga eminentnih izdavača

Pohađanje intenzivnog kursa (engleski, nemački ili italijanski jezik)

Pohađanje kreativnih jezičkih radionica

Konverzaciju sa inostranim lektorima

Polaganje završnog pismenog i usmenog ispita

Izdavanje zvaničnog sertifikata Centra SVEA