KURSEVI ENGLESKOG JEZIKA

Akademija SVEA organizuje kurseve engleskog jezika u trajanju od 3 meseca. Nastava se odvija prema najsavremenijim metodama rada cenjenih izdavaca Univerziteta u Kembridzu I Oksfordu. Razvijte svoje jezicke vestine pod budnim okom nasih profesora,diplomiranih filologa sa visegodisnjim iskustvom u oblasti obrazovanja.


Casovi su dinamicni,interaktivni,prilagodjeni polaznicima svih uzrasta I interesovanja,akcenat je na usvajanju stranog jezika u veoma prijatnoj ali I profesionalnoj sredini.Nas cilj je da nasi polaznici svoje pasivno znanje pretvore u aktivno,oslobode se I pocnu da komuniciraju na stranom jeziku sa zadovoljstvom I samopouzdanjem , a bez straha da ce napraviti gresku. Svako od nas ima odredjeno znanje iz nekog stranog jezika, ali ono sto nedostaje je metod koji ce Vas opustiti I podstaci da zaboravite da ne govorite na maternjem jeziku I omoguciti da se osecate zadovoljno svaki put kada primenite u praksi ono sto ste naucili.

Bez obzira na to da li ste pocetnik, ekspert, da li jezik ucite iz ljubavi ili zarad posla I strucnog usavrsavanja, pozitivan stav I zelja za uspehom su neophodni!PRIDRUZITE NAM SE A ZA SVE OSTALO CEMO SE POBRINUTI MI!

Akademija SVEA organizuje besplatno testiranje radi preciznog utvrdjivanja prethodnog znanja polaznika.

Nas jezicki centar u ponudi ima kurseve engleskog jezika od pocetnog A1 do viseg C1 nivoa.

Opšte informacije o kursu:

Trajanje kursa: 3 meseca

Tempo rada: 2 x 75 min. nedeljno

Raspored se pravi naknadno, po formiranju grupe, postoji mogućnost dogovora o terminima i tokom vikenda, kako bi se svi polaznici bez problema uklopili i izbegli propuštanje nastave

Radi se u malim, mentorskim grupama polaznika, od 6 do 8 đaka u grupi

Cena kursa obuhvata:

Polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predhodnog nivoa znanja

Obavezan i dodatni nastavni materijal sačinjen iz najraznovrsnijih knjiga eminentnih izdavača

Pohađanje tromesecnog kursa (engleski, nemački, francuski ili italijanski jezik)

Pohađanje kreativnih jezičkih radionica

Konverzaciju sa inostranim lektorima

Polaganje završnog pismenog i usmenog ispita

Izdavanje zvaničnog sertifikata Centra SVEA