Terminologija engleskog jezika u Evropskoj Uniji

Kako se nasa zemlja priblizava ulasku u Evropsku uniju, tako se sve česće susrećemo sa projektima u saradnji sa Evropskom unijom I novim radnim mestima koja zahtevaju poznavanje ne samo samog jezika, već I određene terminologije na engleskom jeziku. Budite u toku sa dešavanjima u Evropi i obezbedite sebi mogućnost da usmerite svoju karijeru u jednom novom pravcu. Pridružite nam se!

Jezički cenar SVEA jedini u Beogradu organizuje kurseve terminologije engleskog jezika u Evropskoj uniji za sve one koji žele da postanu stručni na ovom polju i otvore sebi put ka pravoj evropskoj budućnosti! Materijal koji se koristi tokom kursa pažljivo je odabran od strane profesora sa stranih univerziteta a koristi se i na vodećim evropskim univerzitetima kao osovno pomagalo u izučavanju Evropske unije i principa na kojima se ona zasniva.

Opšte informacije o kursu:

Trajanje kursa: 3 meseca

Tempo rada: 2 x 75 min. nedeljno

Raspored se pravi naknadno, po formiranju grupe, postoji mogućnost dogovora o terminima i tokom vikenda, kako bi se svi polaznici bez problema uklopili i izbegli propuštanje nastave

Radi se u malim, mentorskim grupama polaznika, od 6 do 8 đaka u grupi

Cena kursa obuhvata:

Polaganje ulaznog testa radi preciznog utvrđivanja predhodnog nivoa znanja ( potrebno je da polaznik poseduje prethodno znanje engleskog jezika na nivou B1 kako bi mogao/la bez problema da ucestvuje u nastavi)

Pohađanje tromesecnog kursa na engleskom jeziku

Obavezan i dodatni nastavni materijal sacinjen iz najraznovrsnijih knjiga priznatih svetskih izdavaca

Pohađanje kreativnih jezičkih radionica

Redovne konsultacije sa profesorima- mentorima

Konverzaciju sa inostranim lektorima

Polaganje završnog pismenog i usmenog ispita

Izdavanje zvaničnog sertifikata Centra SVEA