skip to Main Content

Kanadska viza

SVEA Konsalting Agencija nudi usluge profesionalnog popunjavanja obrazaca kao i asistenciju prilikom podnošenja  aplikacija za sve vrste kanadskih viza.

Turističke vize i ulazne vize za one kojima je odobrena radna dozvola u Kanadi
ETA – Elektronsko odobrenje za Kanadske vize
Kanadske radne i otvorene radne dozvole, bilo da aplicirate izvan ili u Kanadi, kao i Bridging Open Work (za aplikante koji ispunjavaju zakonom propisane uslove za ovu vrstu radne dozvole)
Studentske vize
Zakazivanje termina za davanje biometrijskih otisaka
Prevod dokumentacije sa i bez overe sudskog tumača
Aplikacije za promenu statusa ili produžetak boravka u Kanadi (za sve one koji produžavaju boravak kao turisti ili menjaju svoj status,na primer prebacuju se sa turističke na radnu dozvolu ili obrnuto),sa studentske na radnu…itd
Obnova statusa u Kanadi (ukoliko ste iz bilo kog razloga izgubili status privremenog boravka u Kanadi, vršimo usluge asistencije pri podnošenju zahteva) / To change conditions or Extend your stay in Canada / Restoration of status in Canada
Provincijske nominacije uz asistenciju ovlašćenog Kanadskog zastupnika kao i bez zastupnika
Apliciranje za Permanent Resident (stalni boravak u Kanadi)
Priprema za polaganje IELTS General / Academic ispita, kao i CELPIP ispita (ukoliko ste u Kanadi ili se za isti spremate iz Srbije) asistencija pri podnošenju diploma na verifikaciju (ECA-Educational Credential Assessment) putem WES-a ili bilo koje druge ovlašćene institucije
Precizno određivanje NOC-a,popunjavanje naloga za Express Entry iseljenički program kao i kompletna asistencija pri prikupljanju potrebne dokumentacije i podnošenju iste ukoliko ste dobili “Invitation to Apply”.

Novi program kanadske vlade za stalni boravak u Kanadi

Usled velike zainteresovanosti za ovakvu vrstu programa, kanadska vlada je odlučila da svima koji rade u Kanadi, ili su skoro diplomirali na nekom od studentskih programa, govore jezik, mogu da apliciraju za PR ( permanent resident ili stalni boravak).

Kako aplicirati:

Aplicira se online, a ono što je najbitnije da proverite prvo jeste da li ste kvalifikovani za program. Kriterijumi se mogu razlikovati u zavisnosti od toga da li ste student, essential worker itd.

U vreme podnošenja zahteva, moraćete da predate popunjenu prijavu u celosti, sa svim plaćenim taksama da biste ušli u proces odborenja stalnog prebivališta. To uključuje i rezultate testa stranog jezika ( CELPIP, IELTS),neophodno je i da imate stalno zaposlenje u vreme prijave i ne možete biti na medicinskom, porodiljskom ili bilo kom drugom odsustvu.

Dokumentacija potrebna  za apliciranje?

Kada je reč o ovoj vrsti programa, moramo reći da IRCC vašu prijavu može odobriti ili odbiti. Upravo zbog toga, veoma je važno da svu dokumentaciju predate odjednom, jer vam neće dozvoliti da naknadno šaljete dokumenta. Može postojati mogućnost da podnošenje nekih dokumenata iziskuje više vremena(poput policijskog sertifikata), pa je veoma bitno da krenete na vreme sa prikupljanjem neophodno dokumentacije. Zbog toga vas savetujemo da nas kontakirate što ranije, kako bismo vas pripremili za program.Neka od neeophodnih dokumenata su :

 • Completed application forms;
 • Civil status documents;
 • Copy of education credential and transcripts of Canadian education (if applicable);
 • Proof of language proficiency;
 • Work reference letters from Canadian employer;
 • Passport copy;
 • Copies of all Canadian immigration permits;
 • Police clearances;
 • Medical examination results;
 • Digital photo.

Izvor: https://www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/express-entry/submit-profile/rounds-invitations/category-based-selection.html

Koliko traje proces?

Proces može trajati prema IRCC-u šest meseci, ali još uvek nije zvanično potvrđeno da će toliko trajati.

Koliko iznose takse za apliciranje?

Takse još uvek nisu potvrđene, ali mogu se kretati između $1,050 i $1,325. Takse moraju biti plaćene unapred.

Ukoliko aplicirate  za posao ili studije u Kanadi, naša agencija takođe pruža usluge izrade Resume-a, CV-ja, Cover Letter-a, pripreme za intervju sa poslodavcem/školskom ustanovom, bilo da isti obavljate uživo ili putem društvenih mreža.

Kod nas se takođe možete i slikati za sve vrste viza,radimo i slike za stalni boravak ,kao i za biometrijske pasoše svih zemalja.

SVEA Konsalting Agencija nudi kompletnu asistenciju svim kandidatima koji apliciraju za Kandske radne dozvole, kako izvan tako i na teritoriji Kanade.

 • Profesionalna asistencija prilikom prikupljanja dokumentacije u cilju ispunjavanja tačno propisanih uslova za određeno zanimanje.
 • Prevod dokumentacije od strane ovlašćenog tumača
 • Apliciranje sa i bez ovlašćenog imigracionog zastupnika
 • Priprema kandidata za polaganje engleskog jezika 
 • Asistencija prilikom podnošenja aplikacija za verifikaciju  diplome preko WES-a (World Education Services).
 • Apliciranje za otvorenu radnu dozvolu (Open Work Permit) kao i za Bridging Open Work Permit sa teritorije Kanade za kandidate koji ispunjavaju određene uslove za ovu vrstu radne dozvole.
 • SVEA Konsalting Agencija vrši regrutaciju kandidata u ime poslodavaca iz Kanade(postavljanje oglasa,testiranje kandidata o poznavanju engleskog jezika,organizovanje intervjua kako online, tako i uživo).

Produžite boravak
Ukoliko ste rešili da nakon 6 meseci boravka u Kanadi kao turista ostanete bar još toliko, neophodno je da produžite svoj boravak.
Preporučuje se da najkasnije 30 dana od datuma isteka 6 meseci legalnog boravka aplicirate za produžetak boravka.
Takođe ukoliko je potrebno da premostite vreme između dve radne dozvole,neophodno je da produžite boravak i na taj način ostanete u legalnom statusu.

Promenite status u Kanadi
– Promena statusa je moguća ukoliko tokom boravka u Kanadi dobijete ponudu za posao

Obnova statusa u Kanadi
– Restauracija ili obnavljanje statusa je neophodno ukoliko ste isti izgubili ili ste odbijeni i od strane IRCC-a upućeni na proces obnavljanja statusa.

Iseljenički program Express Entry predstavlja online sistem kroz koji Kanadska vlada bira skill radnike-visokokvalifikovanu radnu snagu čija se zanimanja nalaze na deficitarnoj listi zanimanja National Occupational Classification List (NOC List)

Da bi kandidat mogao da aplicira kroz ovaj imigracioni program,kao prvo potrebno je odrediti zanimanje prema referentnoj NOC-ovoj listi, zatim je potrebno da kandidat ima položen IELTS ispit, minimum Band 6 i verifikovanu diplomu od strane verifikacionog tela Educational Credential Assessment (ECA), i tada stiče osnovne uslove za kreiranje EE naloga.

Naša Agencija pruža usluge kompletne asistencije prilikom apliciranja kroz ovaj imigracioni program,pripremu za polaganje IELTS ispita, podnošenje dokumenata na verifikaciju, kao i kreiranje i praćenje naloga tokom celog procesa (od momenta kreiranja naloga,do dobijanja Invitation to Apply,podnošenja tražene dokumentacije pa sve do završetka samog procesa)

Pružamo asistenciju bilo da aplicirate iz zemlje porekla ili sa teritorije Kanade.

Izrada motivacionog pisma-Svako motivaciono pismo zahteva i svoju posebnu namenu,bilo da je u pitanju apliciranje za posao ili želite da konkurišete za studije kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu.

CV/Resume kreiramo i u odnosu na zahteve zemlje za koju aplicirate(Kanadski,Američki,Engleski,Australijski ili Evropski formati)

Propratno pismo sadrži uglavnom tri forme u zavisnosti da li aplicirate za određeno radno mesto,informišete poslodavca o svojim veštinama ili želite da vas imaju u vidu i kada se neke druge pozicije otvore a ne samo za onu za koju trenutno aplicirate.

SVEA Konsalting Agencija nudi kompletnu uslugu poslodavcima na teritoriji Kanade koji ispunjavaju određene uslove propisane od Vlade Kanade u cilju uvoza strane radne snage:

 • Oglašavanje
 • Promena već postojećeg imena određenog kandidata koji je ili odustao ili odbijen tokom procesa apliciranja (ovaj postupak je moguće sprovesti pre  isteka LMIA)
 • Nakon odobrene LMIA, nudimo asistenciju apliciranja za radne dozvole svim odabranim kandidatima.

Za LMIA možete aplicirati isključivo kroz sledeće Kanadaske aplikacione procese:

 • High-Wage worker application
 • Low-wage worker application
 • Seasonal Agricultural Worker Program
 • Agricultural Stream

Ne rizikujte sa samostalnim apliciranjem, poklonite svoje poverenje našem timu profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom.

Back To Top
Pišite na Viber
065 417 34 59