skip to Main Content

O nama

Vlasnica SVEA Konsalting Agencije Dragana J.Kuprešanin je doktorant iz oblasti Menadžment – Biznis (Master Ekonomista, Master Anglistike,Master Okupacione Terapije, Certified Employer Branding Professional, NLP Trainer, Cert.Quantum and Traditional Human Design Specialist, ICI, IANLP, Wingwave i Neurolanguage Coach, Cert.British Council Teacher Trainer, Cert.Emotion Code Practitioner, Certified Canada Education Agent (CCEA Canada)), punih 20.godina pomaže klijentima i njihovim porodicama da ostvare svoje snove i pronađu svoju istinsku sreću u Kanadi.

Ukoliko aplicirate  za posao ili studije u Kanadi, naša agencija takođe pruža usluge izrade Resume-a, CV-ja, Cover Letter-a, pripreme za intervju sa poslodavcem/školskom ustanovom, bilo da isti obavljate uživo ili putem društvenih mreža.

Kod nas se takođe možete i slikati za sve vrste viza,radimo i slike za stalni boravak ,kao i za biometrijske pasoše svih zemalja.

SVEA Konsalting Agencija nudi kompletnu asistenciju svim kandidatima koji apliciraju za Kandske radne dozvole, kako izvan tako i na teritoriji Kanade.

– Profesionalna asistencija prilikom prikupljanja dokumentacije u cilju ispunjavanja tačno propisanih uslova za određeno zanimanje.

– Prevod dokumentacije od strane ovlašćenog tumača

– Apliciranje sa i bez ov

– Priprema kandidata za polaganje engleskog jezika

– Asistencija prilikom podnošenja aplikacija za verifikaciju  diplome preko WES-a (World Education Services).

– Apliciranje za otvorenu radnu dozvolu (Open Work Permit) kao i za Bridging Open Work Permit sa teritorije Kanade za candidate koji ispunjavaju određene uslove za ovu vrstu radne dozvole.

– SVEA Konsalting Agencija vrši regrutaciju kandidata u ime poslodavaca iz Kanade (postavljanje oglasa, testiranje kandidata o poznavanju engleskog jezika, organizovanje intervjua kako online, tako i uživo).

Produžite boravak
Ukoliko ste rešili da nakon 6 meseci boravka u Kanadi kao turista ostanete bar još toliko, neophodno je da produžite svoj boravak.
Preporučuje se da najkasnije 30 dana od datuma isteka 6 meseci legalnog boravka aplicirate za produžetak boravka.
Takođe ukoliko je potrebno da premostite vreme između dve radne dozvole,neophodno je da produžite boravak i na taj način ostanete u legalnom statusu.

Promenite status u Kanadi
– Promena statusa je moguća ukoliko tokom boravka u Kanadi dobijete ponudu za posao

Obnova statusa u Kanadi
– Restauracija ili obnavljanje statusa je neophodno ukoliko ste isti izgubili ili ste odbijeni i od strane IRCC-a upućeni na proces obnavljanja statusa.

Iseljenički program Express Entry predstavlja online sistem kroz koji Kanadska vlada bira skill radnike-visokokvalifikovanu radnu snagu čija se zanimanja nalaze na deficitarnoj listi zanimanja National Occupational Classification List (NOC List)

Da bi kandidat mogao da aplicira kroz ovaj imigracioni program,kao prvo potrebno je odrediti zanimanje prema referentnoj NOC-ovoj listi, zatim je potrebno da kandidat ima položen IELTS ispit, minimum Band 6 i verifikovanu diplomu od strane verifikacionog tela Educational Credential Assessment (ECA), i tada stiče osnovne uslove za kreiranje EE naloga.

Naša Agencija pruža usluge kompletne asistencije prilikom apliciranja kroz ovaj imigracioni program,pripremu za polaganje IELTS ispita, podnošenje dokumenata na verifikaciju, kao i kreiranje i praćenje naloga tokom celog procesa (od momenta kreiranja naloga,do dobijanja Invitation to Apply,podnošenja tražene dokumentacije pa sve do završetka samog procesa)

Pružamo asistenciju bilo da aplicirate iz zemlje porekla ili sa teritorije Kanade.

Izrada motivacionog pisma-Svako motivaciono pismo zahteva i svoju posebnu namenu,bilo da je u pitanju apliciranje za posao ili želite da konkurišete za studije kako u svojoj zemlji tako i u inostranstvu.

CV/Resume kreiramo i u odnosu na zahteve zemlje za koju aplicirate(Kanadski,Američki,Engleski,Australijski ili Evropski formati)

Propratno pismo sadrži uglavnom tri forme u zavisnosti da li aplicirate za određeno radno mesto,informišete poslodavca o svojim veštinama ili želite da vas imaju u vidu i kada se neke druge pozicije otvore a ne samo za onu za koju trenutno aplicirate.

SVEA Konsalting vam nudi usluge asistencije pri podnošenju aplikacija za sve provincijske nominacije širom Kanade
Svi kandidadti koji ispunjavaju tačno propisane uslove od strane Vlade Kanade mogu aplicirati kroz programe provinscijskih nominacija a nakon odobrene nominacije i za Permanent Resident.

Podnošenje za LMIA(Labour Market Impact Assessment)

-SVEA Konsalting Agencija nudi kompletnu uslugu poslodavcima na teritoriji Kanade koji ispunjavaju određene uslove propisane od Vlade Kanade u cilju uvoza strane radne snage:
-Oglašavanje
-Promena već postojećeg imena određenog kandidata koji je ili odustao ili odbijen tokom procesa apliciranja
-Nakon odobrene LMIA,nudimo asistenciju apliciranja za radne dozvole svih odabranim kandidatima.

Za LMIA možete aplicirati isključivo kroz sledeće Kanadaske aplikacione procese:
• High-Wage worker application
• Low-wage worker application
• Seasonal Agricultural Worker Program
• Agricultural Stream

Ne rizikujte sa samostalnim apliciranjem,poklonite svoje poverenje našem timu profesionalaca sa dugogodišnjim iskustvom.

Back To Top
Pišite na Viber
065 417 34 59